Kredittkort

 

Finn beste

Kredittkort

Sammenlign de beste kortene

 

Finn kredittkort som passer deg best!

TopCredit gir deg oversikten over kredittkortene med de beste betingelsene på det norske marked. Enten du skal ut å reise, handle på nettet, pusse opp hjemme eller kun vil ha litt ekstra kapital som trygghet, er det smart å velge det kortet som gir deg de beste fordelene og de laveste kostnadene. Finn kredittkortet som passer ditt bruk!

 

Sammenlign renter, gebyrer, max kreditt, bonus- og rabatt ordninger før du bestemmer deg for hvilke kort du vil søke på.

 

Finn beste kredittkort - Topp 10

 

Oversikten nedenfor viser de mest populære kredittkortene med gode betingelser for deg som forbruker. Her finner du fakta vedrørende hvert enkelt kredittkort.

Gode grunner til å benytte kredittkort

 

Det er mange fordeler ved å bruke kredittkort istedenfor vanlig bankkort / debetkort. For det første får du et mellomledd mellom deg og butikken du handler i, og i de fleste tilfeller har du muligheten til å kansellere et kjøp eller stoppe en transaksjon. Som følge av finansavtalelovens § 54 b gir kredittkortet deg også gratis kjøpsforsikring med på handelen.

 

I tillegg har de fleste kredittkort fordeler som rabattordninger og prisavslag på forskjellige varer og tjenester. For eksempel fins det flere kredittkort som gir deg avslag på drivstoff, helt opp til 81 øre pr liter. Andre kort igjen tilbyr avslag på dagligvarer, klær, reiser og enkelte kort har også cash back programmer, som er tilbakeførsel av benytted kreditt.

 

Planlegger du en feriereise så bør den betales med kredittkort, da mange kredittkort inkluderer reise- og avbestillingsforsikring hvis man betaler over 50% av reisen med kortet. I tillegg er du også sikret dersom kortet skulle bli frastjålet eller forsøkt svindelet. Ved misbruk vil du ikke bli belastet for dette beløpet som følge av forsikringen. Flere kredittkort tilbyr også nødkontanter.

 

Så om du bruker kredittkortet bevisst og er klar over ditt eget pengeforbruk er det mye penger å spare og mange fordeler å benytte deg av.

 

Kontakt oss

 

Pilestredet park 1,

0176 Oslo

 

post@proguiden.no

 

 

Om TopCredit.no

 

TopCredit.no er en sammenligningstjeneste der du enkelt kan finne det lånet eller kredittkortet som passer best til deg ut i fra en rekke faktorer.

Copyright @ All Rights Reserved