Forbrukslån

Finn beste

Forbrukslån

Sammenlign de beste lånene

Finn forbrukslånet som passer til din økonomi

Trenger du penger til nye prosjekter, eller ønsker du å refinansiere dyre smålån eller kredittkortgjeld? Lån fra 5.000 - 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

 

Nedenfor vil du finne en oversikt over forbrukslån med gode betingelser, vi har gått grundig igjennom tilbudene og satt opp denne oversikt slik at du enkelt kan velge det forbrukslånet som passer best til ditt behov og økonomi. For å øke sjansen for å få det lånebeløpet du er ute etter anbefaler vi å innhente tilbud fra flere banker.

 

Sammenlign renter, gebyrer, max lånegrense- og løpetid. Hver en informert forbruker!

 

Finn forbrukslån som passer dine behov

 

Her har du en oversikten over forbrukslån uten krav om sikkerhet med lav rente.

Slik øker du sjangsen til å få forbrukslån

 

1. Er du gift, samboer eller lever i partnerskap, er det en stor fordel om dere begge står som søkere.

 

2. Vis banken alt som kan defineres som inntekt – og vær presis! Oppgi korrekt og utfyllende informasjon. Bankene sjekker all inntekt og gjeld, så dersom det er større avvik mellom det du har ført opp på inntekt og det som står på lønnslippen, må du dokumentere dette. Det samme gjelder avvik mellom oppgitt gjeld og det som står i selvangivelsen.

 

3. Er du vanlig lønnstaker eller uføretrygdet, ber bankene alltid om kopi av din siste lønnslipp. Lønnslippen kan ikke være eldre enn to måneder gammel, og den skal vise arbeidsgiver, brutto- og nettoinntekt, samt trekk.

 

4. Banken liker en tydelig oversikt, og du kan vinne mye på å bruke noen timer på å lage et ryddig og oversiktlig oppsett.

 

Får du brev om innvilget lån, skriv gjerne ut alle bekreftelsene og send dem samlet i en konvolutt eller med e-post til banken. Tiden du bruker på det, kan vise seg å være gull verdt.

 

Kontakt oss

 

Pilestredet park 1,

0176 Oslo

 

post@proguiden.no

 

 

Om TopCredit.no

 

TopCredit.no er en sammenligningstjeneste der du enkelt kan finne det lånet eller kredittkortet som passer best til deg ut i fra en rekke faktorer.

Copyright @ All Rights Reserved